Bajka iz NiKEL-a: Sjaj Mediterana

hrani, pomlađuje, štiti

Sjaj Mediterana

Tajna cvijeta koji nikad ne vene. Za prekrasnu, blistavu kožu.

50 ml + 10 ml


233,99 kn 187,19kn
- +

Smilje, mediteranska biljka  izvanrednih svojstava protiv starenja. Djeluje na obnavljanje kože kod oštećenja, bora i ožiljaka.

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Za potpuni učinak aromaterapije nanesite nekoliko kapi eliksira prvo na dlanove, potom dlanove protljajte kako bi se eliksir zagrijao. Prinesite dlanove licu i duboko udahnite očaravajući miris smilja. Tako zagrijan topli eliksir nježno nanesite na svoje lice i uživajte.

Primjena:

Nanesite ovu kremu bogate teksture na čisto lice i pružite pravi užitak vašoj koži. Krema je za sve tipove kože, odlična je podloga za make-up. Za pojačani učinak, prije kreme nanesite nekoliko kapi Smilje BIO Eliksira - 100% prirodnog eliksira koji sadrži esencije smilja, mandarine i naranče i hladno prešanih biljnih ulja jojobe, pasiflore, djevičanske masline, prirodnog vitamina E i beta karotena, za blistavu i obnovljenu kožu!

Rezultat:

Smilje BIO eliksir uklanja neugodnu zategnutost kože, rezultat je glatka, blistava i umirena koža. Dubinski hidrirana, zaštićena, baršunasta koža.

Upotpunite njegu

MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE SA SMILJEM S PAŽLJIVO ODABRANIM BILJNIM EKSTRAKTIMA I ESENCIJAMA, BEZ MINERALNIH ULJA I ALKOHOLA, VEĆ NAKON ČIŠĆENJA VAŠU ĆE KOŽU UČINITI BARŠUNASTO MEKOM. TEMELJITO OČIŠĆENO, UMIRENO I OSVJEŽENO LICE SPREMNO JE ZA NJEGU VAŠIM ULJEM I KREMOM.

Iskustva korisnika

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: