Povratak

NiKEL zaštita od zimskog sunca

UV zrake zimi su opasnije što ste na većoj nadmorskoj visini - zaštitna krema za kožu obavezna je i za zimsko sunce.

19.01.2020

NiKEL zaštita od zimskog sunca

UV zrake zimi su opasnije što ste na većoj nadmorskoj visini - zaštitna krema za kožu obavezna je i za zimsko sunce.

19.01.2020

Iako ćete pri spomenu kreme sa zaštitnim UV faktorom prvo pomisliti na ljeto, more i sunce, zimsko sunce također zahtijeva nanošenje zaštitne kreme. Pojednostavljeno rečeno – i zimi ultraljubičaste zrake sunca mogu oštetiti Vašu kožu. UV-zrake su opasnije što ste na većoj nadmorskoj visini. Iako zimi ima puno manje štetnih UV-zraka, one su i dalje dovoljno jake da oštete i ubrzaju starenje kože. Zato zimska njega kože svakako podrazumijeva i zaštitu od sunca. Posebno na oprezu treba biti kada padne snijeg ili ste na skijanju jer se sunčeve zrake odbijaju od snijega i tada su još jače.

NiKEL linija proizvoda za sunce

NiKEL filozofija izvana i iznutra - sve što zaštitno djeluje na kožu kao hrana, jednako djelovanje ima na zaštitu kože u kozmetičkom pripravku, ugrađena je i u NiKEL liniju proizvoda za sunce. NiKEL linija proizvoda za sunce - za zaštitu od štetnih učinaka UV-zraka biljkama i antioksidansima koji obnavljaju, umiruju kožu i čuvaju je od prijevremenog starenja - osvojila je zlata na sedam velikih svjetskih izložba inovacija – u malezijskom Kuala Lumpuru, američkom Pittsburghu, Londonu, Iasiu, Kaohsungu, Moskvi i Taipeiu! Djevičansko maslinovo ulje, mrkva, sezam, slatki badem, suncokret, vitamin E, kakao, kokosov i shea maslac odlični su za mladost i ljepotu kože. Kad stavimo ovu vrijednu hranu u kozmetički proizvod dobijemo ZLATO, ne samo ZLATNU MEDALJU, već ZLATO ZA KOŽU!

Tonik Alpska ruža je božanstveni BIO hidrolat latica ruže i biljnih matičnih stanica. Kao što alpska ruža, koja raste u švicarskim Alpama iznad 1.800 m nadmorske visine gdje odolijeva toplini, hladnoći, suhoći i jakim UV-zrakama, tako će i vaša koža biti zaštićena ovim blagotvornim tonikom. Koristite ga svakodnevno prije Vaše kreme kako biste sačuvali svoju kožu od oštećenja, isušivanja i nastanka bora!

Kokosov maslac s mrkvom je prirodan i bez konzervansa, balzam bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i njeguje i najosjetljiviju kožu. Djeluje pomlađujuće, regenerativno, umirujuće. Na prirodan način štiti kožu od štetnih UV zraka, ubrzava tamnjenje i produljuje brončanu preplanulost. I čuva kožu od prijevremenog starenja! Idealna je svakodnevna njega za cijelu obitelj tijekom cijele godine.

Hidratantno mlijeko za sunčanje Silky Sun pruža visoku zaštitu od jakih sunčevih zraka i opeklina. Nahranit će, hidrirati i umiriti Vašu kožu. I najosjetljiviju nježnu dječju kožu!