Zimska bajka etericno ulje narance, jele, limuna i grejpa - Nikel kozmetika

Zimska bajka

mirisno. sunčano. radosno.

Zimska bajka eterično ulje naranče, jele, limuna i grejpa

Eterično ulje je mirisna duša biljke

10 ml


29,90kn
- +

Eterično ulje je ekstrakt biljke koji sadrži njezinu osnovu u najkoncentriranijem obliku. Molekule eteričnih ulja su vrlo male, pa lako prolaze kroz folikul dlačica koje sadrže sebum, uljnu tekućinu relativno srodnu eteričnim uljima. Odavde se apsorbiraju u krvotok ili dospjevaju u limfu i međustaničnu tekućinu.

Zimska bajka, eterično ulje naranče, jele, limuna i grejpa namjenjeno je za korištenje u aroma lampi, mirisnoj lampi za ugodan miris prostora u kojem boravimo.

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Eterična, jer ostavljena na otvorenome, nestaju bez traga, hlapeći u eter poput izmaglice. Pravo eterično ulje prepoznat ćete kapnete li ga na papirnati rupčić. Nakon što ishlapi, neće ostati nikakav trag. Eterična ulja se ne smiju koristiti na koži nerazrijeđena.

Primjena:

Nekoliko kapi eteričnog ulja stavite u vašu aroma lampu ili jednostavno kapnite na neku tkaninu.

Rezultat:

Udisanjem, molekule eteričnih ulja putem alveola ulaze u okolne krvne kapilare i tako dospjevaju do sistemske cirkulacije, odakle provode svoje ljekovito djelovanje. Bilo da se apsorbiraju kroz kožu ili se udišu, esencije koje dospiju u krvotok mogu imati farmakološki učinak, čak kada je količina apsorbirane tvari vrlo mala. Eterična ulja djeluju stimulativno, regenerativno, umirujuće. Bilo da ih koristimo u kozmetici ili u aromaterapiji, njihova ljekovita svojstva pozitivno djeluju na organizam, a ljepota njihova mirisa učinit će naš život vedrijim, radosnijim i prirodnijim!

Iskustva korisnika

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: