pjege

Pjega je obojena točka koja prvotno nastaje na koži.

Da biste posvijetlili  pjege i spriječili njihov nastanak pomoći će Nikel proizvodi s ekstraktom cvjetova tratinčice i peršina. Melanin je pigment kože koji nastaje pod utjecajem enzima tirozinaze. Inhibitori tirozinaze (supstance koje smanjuju aktivnost ovog enzima a time smanjuju količinu proizvedenog melanina) su fenoli (sadrži ih tratinčica i peršin).
 


Osnovna njega

Nikel Krema i Serum protiv pjega s tratinčicom posvijetlit će pjege, odnosno smanjuju intenzitet pjega. Najvažnija je redovitost postupka. Koristite ih svakodnevno kao potpunu njegu za svoju kožu: dnevnu i noćnu. Prvo nanesite Serum protiv pjega s tratinčicom, potom Kremu protiv pjega s tratinčicom. Koristite ih i u ljetnim mjesecima.

Dodatna njega

Jednom tjedno napravite piling Blagim pilingom s maslinom. Ako je vaša koža suha, za noćnu njegu koristite Kremu s peršinom. Za zaštitu i njegu ruku koristite Kremu za ruke s pantenolom.

Savjeti

Ako vam je koža sklona nastanku pjega, nakon nanošenja dnevne kreme zaštitite je UVA i UVB zaštitnim faktorom - i ljeti i zimi.