Povratak

Smilje - tajna cvijeta koji nikada ne vene

02.09.2021

Smilje - tajna cvijeta koji nikada ne vene

02.09.2021

Jeste li znali da je za litru eteričnog ulja smilja potrebna tona svježih cvjetova smilja? Sve što vrijedi ima svoju cijenu. I težinu. Nevjerojatna je učinkovitost smilja kojem tepaju da je zlatni biser Mediterana i eliksir mladosti. I proizvodi na bazi smilja često dobiju naziv "zlatni". Tako je najprodavaniji proizvod NiKEL kolekcije - NiKEL Eliksir protiv bora prozvan Zlatnim eliksirom. Smilje stimulira stvaranje kolagena, obnavlja kožu, učinkovito djeluje protiv starenja kože, umiruje iritiranu kožu. Cvijet smilja nikada ne vene! Čak ni kada ga uberemo. Zato ga još zovu everlasting ili imortelle  što znači vječan, besmrtan. Mišljenja oko specifičnog mirisa smilja su podijeljena. Neke vraća u djetinjstvo i bakine ormare, a nekima je prejak i teško ga podnose. Ali se zato svi slažu oko izvanrednog učinak smilja u prirodnim proizvodima za njegu i izgled kože, posebno suhe i zrele. Smilje je bilo inspiracija za brojne proizvode, ali i cijelu kolekciju Smilje - blistava koža bez bora. Ova izvanredna kolekcija sadrži sljedeće proizvode:

Mlijeko za čišćenje sa smiljem bez mineralnih ulja i alkohola za baršunasto meku kožu.

Bogata hidratantna krema sa smiljem krema  bogate teksture, pravi užitak za vašu kožu koju savršeno vlaži, hrani, štiti, pomlađuje. Za sve tipove kože, odlična je podloga za make-up.

Smilje bio-eliksir 100% prirodan eliksir esencija smilja, mandarine i naranče i hladno prešanih biljnih ulja jojobe, pasiflore, djevičanske masline, prirodnog vitamina E i beta karotena, za blistavu i obnovljenu kožu!

Bogata hranjiva krema sa smiljem Idealna njega koja će dubinski nahraniti i hidrirati suhu kožu.

Serum protiv bora oko očiju sa smiljem božanstveni serum protiv bora oko očiju i usana odgađa nastanak bora, a već nastale vidljivo izglađuje. Lagane, fluidne teksture, trenutačno se upija u duboke slojeve kože.