Tonik Alpska ruža anti-age proizvod - Nikel kozmetika

Tonik Alpska ruža

vlaži. obnavlja. jača.

Tonik Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže

Inovacija - potpuno novi pristup u njezi kože. Dobitnik je zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.

125 ml


250,00kn
- +

Božanstveni bio hidrolat latica ruže i biljnih matičnih stanica. Kao što alpska ruža, koja raste u švicarskim Alpama iznad 1.800 m nadmorske visine, odolijeva toplini, hladnoći, suhoći i jakim UV-zrakama, tako će i vaša koža biti zaštićena ovim blagotvornim tonikom. Stoga je važno koristiti ga i prije vašeg sredstva za UV zaštitu! Nosite ga sa sobom na plažu, kako biste ga što češće koristili i sačuvali svoju kožu od isušivanja i nastanka borica!  

Najvrednije stanice naše kože su epidermalne matične stanice. One su odgovorne za samo-obnavljanje kože. S godinama se njihov broj i učinkovitost smanjuje. Biljne matične stanice povećavaju dugovječnost matičnih stanica kože, što rezultira smanjenjem pojave bora. Ovaj blagotvoran tonik djeluje nadopunjujuće sa bilo kojom kremom za dnevnu i noćnu njegu, a rezultati primjene vidljivi su već nakon nekoliko dana korištenja.

  

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Ne zaboravite ga nanijeti i prije kreme sa UV zaštitnim faktorom, kako biste sačuvali svoju kožu od isušivanja i oštećenja. Umjesto tonika Alpska ruža možete upotrijebiti Energizirajući tonik.

Primjena:

Ujutro i navečer, na očiščeno lice, potiskom na spray pumpicu nanesite ovaj tonik na lice, vrat i dekolte. Potom nanesite Ulje pa Kremu! Idealan za sve tipove kože i za svaku dob.

Rezultat:

OVAJ SAVRŠEN ANTI-AGE PROIZVOD IZ KOLEKCIJE NIKEL spojio je 4 najvažnija svojstva za ljepotu i mladost kože: • dubinsku hidrataciju • regeneraciju (lifting djelovanje) • jačanje vitalnosti i • samoobnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica - popravak DNA i odgađanje starenja

Iskustva korisnika

Željka B.

Tonik Alpska ruža mi je pomogao u smanjenju hiperpigmentacija! :)

Mima

Tek sam otkrila Nikel kozmetiku i ostala odusevljena. Moja super osjetljiva zahtjevna i zrela koza ju obozava a vjerujte mi probala sam puno puno toga...Cestitam vam i zelim vam jos puno puno uspjeha....

Nina

Sve druge tonike bacam u smece nakon ovoga. Obožavam!!!

Dzanna

Vrhunski proizvod , volim tonike za lice , ali ovaj je nadmašio sva moja očekivanja . Lice mi je vidljivo živnulo :)

Marta

 Izvrsno! Alergija od suhog zraka od klimat. uređaja prošla je za nekoliko dana!

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: