Povratak

Zašto je važno stavljati masku na lice?

Hidratacija je najvažnija za ljepotu kože. Svaka će krema postići bolji učinak ako redovito radite piling i nanosite masku za lice

30.01.2020

Zašto je važno stavljati masku na lice?

Hidratacija je najvažnija za ljepotu kože. Svaka će krema postići bolji učinak ako redovito radite piling i nanosite masku za lice

30.01.2020

Obavezno skidanje šminke, hranjiva i/ili hidratantna krema, krema sa zaštitnim faktorom kada je to potrebno, dnevna krema, noćna krema, krema protiv bora… Nastavite niz! Rješenje je jednostavno – za potpunu i savršenu njegu ovom popisu nedostaju piling i maska za lice. To je preduvjet učinkovitog djelovanja bilo koje kreme.

Prvo piling

NiKEL preporuka je njegu započeti Blagim pilingom s maslinom . To je nježan piling s mikročesticama koštica masline, ugodan i za najosjetljiviju kožu. Odstranjuje mrtve stanice i potiče obnovu kože. Priuštite piling svojoj koži kako biste uklonili površinske odumrle stanice i dozvolili svojoj koži da "diše" i svojoj kremi kojom njegujete kožu nesmetano djelovanje. Ne zaboravite vrat i dekolte!

Za suhu kožu

Piling je preporučljivo nanositi svaka 2 tjedna.

Za normalnu i mješovitu kožu

Dovoljno je nanijeti piling jednom tjedno.

Za masnu kožu

Ako vam je koža masna piling biste trebali nanositi dva puta tjedno.

Maska nakon pilinga

Za potpuni učinak obnove kože, nakon pilinga nanesite masku! Maske za lice izvrsno su rješenje za osvježenje i hidrataciju Vaše kože. Bilo da se radi o začepljenim porama, umornoj ili suhoj koži,  Hyaluron+B+C vitamin Energizirajuća maska trenutno će vratiti sjaj Vašoj koži, intenzivno napuniti stanice vlagom i dati Vašoj koži energiju i blistavost. Nanesite je na cijelo lice i na područje oko očiju. Ne zaboravite vrat i dekolte! Masku ne trebate ispirati, već je nakon 5 do 10 minuta odstranite blazinicom natopljenom Tonikom ruža ili HYALURON+B VITAMIN Losionom za čišćenje i toniziranje i nanesite svoj serum ili svoju kremu.