Kreme protiv bora

Bore se počinju stvarati u 20-ima. S vremenom se njihov broj i intenzitet pojačava. NiKEL tretman ljepote u borbi protiv bora u tri koraka: PRVI Njega počinje Tonikom Alpska ruža. DRUGI Nanesite Eliksir protiv bora ili Serum. TREĆI Njegu dovršite svojom omiljenom kremom.

Nadopunjujuće djelovanje organske cvjetne vode ruže i biljnih matičnih stanica zaštitit će kožu od vanjskih faktora starenja, UV-zraka i zagađenja. Nakon tonika, na lice, vrat i dekolte nanesite ulje ili serum i na kraju kremu. Redovitost njege najvažnija je za odgodu stvaranja bora i ublažavanje već nastalih.

Krema protiv bora s karnozinom održat će kožu glatkom i tretirati prve bore koje su ušle u drugu fazu. HYALURON+C+E VITAMIN Krema i HYALURON+A VITAMIN noćna krema, bogate prirodnim antioksidativnim vitaminima, uz hidrataciju, potaknut će stvaranje kolagena i učvrstiti kožu. CONTROL 365 UNDO AGE Krema sa snježnom algom će na staničnoj razini regenerirati i izgladiti kožu i smanjiti vidljivost pigmentiranih mrlja na koži. NiKELIFT intenzivna krema protiv bora za kožu smanjene čvrstoće i elastičnosti s prirodnim kompleksom koji je kozmetički odgovor na botoks.