Energizirajući tonik

osvježava. obnavlja. štiti.

Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke

Idealan za sve tipove kože i svaku dob - inovacija nagrađena zlatom.

125 ml


139,90kn
- +

NiKEL® TRETMAN LJEPOTE U BORBI PROTIV ISUŠIVANJA KOŽE

Za mladost vaše kože - intenzivna hidriratacija i zaštita od UV-zraka.

Potpuno novi pristup u njezi kože - inovacija nagrađena zlatom -
Prije nanošenja svojeg omiljenog proizvoda za njegu kože (kreme, eliksira, koncentrata ili seruma) na lice, vrat i dekolte nanesite TONIK S BILJNIM MATIČNIM STANICAMA. Svakodnevna aplikacija biljnih matičnih stanica prije daljnje njege (ujutro i navečer, jednim potiskom na spray pumpicu) očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja. Za sve tipove kože i za svaku dob.
 
 

 

 

Savjet za zdravlje i ljepotu:

Osvježite se ovim tonikom i tjekom dana! Jedan potisak na spray-pumpicu - možete ga nanijeti i preko šminke! Ne zaboravite ga nanijeti i prije kreme sa UV zaštitnim faktorom, kako biste sačuvali svoju kožu od isušivanja i oštećenja.

Primjena:

Svoju njegu započnite ovim tonikom. Idealan za sve tipove kože i za svaku dob. Štiti kožu od vanjskih faktora starenja.

Rezultat:

Energizirajući Tonik spojio je četiri najvažnija svojstva za mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i samo-obnavljanje najvrjednijih - epidermalnih matičnih stanica - popravak DNA i odgađanje starenja. Rezultat korištenja je osvježena, hidrirana, zaštićna, baršunasta koža.

Upotpunite njegu

Nakon Energizirajućeg tonika, za dodatni učinak hidratacije, na lice nanesite nekoliko kapi Ulja noćurka a potom hidratantnu kremu!

Iskustva korisnika

Mira

Odličan!

Lana

Izgorila sam neki dan hodajući po gradu, po Műlleru tražim nešto za šrpickanje po licu i odlučim se na ovaj tonik... S A V R Š E N O !!! trenutno umirenje, osvježenje... koža mi se za čas oporavila. Koristim ga svaki dan, sto puta dnevno :))

Milena

Savrsen tonik, koza je svjeza, nahranjena, mekana i barsunasta, koristim je prije kreme. Jako prakticna bocica sa odlicnim rasprsivacem,ravnomjerno rasprsuje tonik po cijelom licu. Krasna tekstura koju koza brzo upija.

Napišite nam svoja iskustva
Nastavi dalje Prikaži moju košaricu

Preporuka za dodatnu njegu: