Povratak

NiKEL Probiotik krema - prirodni atibiotik za kožu

Idealno rješenje za oštećenu kožu - smiruje, obnavlja, njeguje!

11.01.2020

NiKEL Probiotik krema - prirodni atibiotik za kožu

Idealno rješenje za oštećenu kožu - smiruje, obnavlja, njeguje!

11.01.2020

NiKEL Probiotik krema - prva hrvatska probiotička krema fantastično obnavlja kožu u vrlo kratkom roku! Toj rečenici nema što dodati ni oduzeti. Probiotici na kožu djeluju poput prirodnog antibiotika. Djelovanje NiKEL Probiotik kreme na zdravlje i obnovu kože jednako je djelovanju prirodnih antibiotika na zdravlje organizma. Baš kao i prirodni antibiotici - NiKEL Probiotik krema djeluje učinkovito, brzo i obnavljajuće.

Pro bios - za život

Riječ probiotik potječe od grčkih riječi “pro bios” što znači za život. Probiotik je jedna ili više kultura živih stanica mikroorganizama koje, primijenjene kod životinja ili ljudi, djeluju korisno na domaćina. Vrste probiotičkih kompleksa koriste se "iznutra" kao pomoćna terapija kod Crohnove bolesti, malignosti, enterovirusnih infekcija, gastritisa, čira želuca i dvanaesnika. Nikel Probiotik krema sadrži mliječni protein koji minimalizira reakcije uzrokovane iritacijom kože, smanjuje vrijeme trajanja upale i ubrzava oporavak fiziološkog stanja kože. Idealna je pomoć za oštećenu kožu, kožu koja se ljuska ili je sklona crvenilu, kod seboreičnog dermatitisa i pomoć u terapiji psorijaze.

Bez kortikosteroida

Nikel Probiotik krema ne sadrži kortikosteroide, dermatološki je testirana, primjenjiva za djecu i odrasle. Kod male djece nanesite kremu u tankom sloju na unutrašnju stranu podlaktice. Pokaže li se krema prihvatljivom, pomalo je nanosite i na ostale dijelove tijela i lica. Nikel Probiotik krema pomaže i kod gnojnih prištića i akni zato što probiotik sadrži bakteriocine, specifične inhibicijske supstancije koje na bakterije djeluju poput prirodnog antibiotika širokog spektra.

Obnavlja kožu u kratkom roku

Nema vremenskog ograničenja za korištenje NiKEL Probiotik kreme. Može se koristiti jednom ili više puta dnevno. Može se koristiti za oštećenu kožu i sluznice. Nakon što se popravi stanje vaše kože, možete je početi njegovati kremom koju inače koristite. Upotrebom Nikel Probiotik kreme oštećena i iritirana koža vidljivo se obnavlja u vrlo kratkom roku. Preporučuje se kod tegoba suhe i ispucale kože, alergija, crvenila i ljuskanja kože, seboreje, za kožu s aknama i kod stanja oštećene i stanjene kože nakon tretmana kortikosteroidima.

Vitamin F

Nikel Probiotik krema sadrži vitamin F. Vitamin F je smjesa nezasićenih masnih kiselina dobivenih iz noćurka i pasiflore. Iznimno su važne za održanje zdravlje kože. Pomanjkanje dovodi do suhe, ljuskave kože s poremećenom površinskom zaštitom što dovodi do povećanog gubitka vlage. Lokalna primjena gama-linoleinske kiseline dovodi do obnavljanja površinske zaštite kroz nekoliko dana. Neophodne su kod tegoba suhe i krhke kože, dehidrirane kože te kod bolesti kože poput akni, dermatitisa, psorijaze.