dehidrirana koža

Površinski sloj kože zaštićen je hidrolipidnim slojem i on usporava isparavanje vode. Njgovim oštećenjem dolazi do gubitka vode i dehidrirane kože. Dehidrirana koža se može pojaviti kod svih tipova kože.

Nikel hidrirajući proizvodi sadrže biljne ceramide u istom obliku kakvi su u našoj koži - poredani su poput crjepova, kako bi spriječili gubitak vlage iz dubokih slojeva kože. Oni u kratkom roku obnavljaju površinski zaštitni sloj i stvaraju "spremnike vlage" u stanicama kože dajući joj punoću i podatnost.

 


Osnovna njega

Njegu dehidrirane kože započnite Energizirajućim tonikom. Nakon tonika nanesite svoju kremu Hidratantna krema s narančom koja trenutačno osvježava i umiruje dehidriranu kožu.

Dodatna njega

Za kožu kojoj je potrebna malo "jača" dnevna krema pravi izbor je Hidratantna krema s ružom. Nikelhidris hidratantna krema za jako suhu kožu je intenzivna njega za svježinu i mladost.

Savjeti

Djelovanje ovih krema pojačat ćete ako prije kreme na lice nanesete nekoliko kapi Ulja divlje ruže, a za intenzivna njegu Eliksir protiv bora.